1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB „PROTOTECHNIKA” (toliau – PROTOTECHNIKA) tinklapio www.prototechnika.lt (toliau – tinklapis) lankytojo (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, tinklapyje talpinamo turinio autorines teises.

1.2. PROTOTECHNIKA gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos PROTOTECHNIKA tinklapyje, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas.

1.3. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS IR SAUGOJIMAS

2.1. Mes renkame duomenis apie Jus naudodamiesi:

  • Telerinkodara ir registracijos (užklausų) formomis;
  • Kai įsigyjate mūsų prekes ir paslaugas;
  • Jums pateikus duomenis apie save internetu ar kitu būdu.

2.2. PROTOTECHNIKA tinklapio užklausos („Susisiekite su mumis“, Kontaktai) formoje, registracijos į renginius formoje ar kitu būdu nurodydami savo asmens duomenis sutinkate, kad PROTOTECHNIKA juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2.3. PROTOTECHNIKA tinklapyje surinkti Jūsų asmens duomenys: vardas, pavardė, įmonės pavadinimas, pareigos, telefono numeris, el. pašto adresas, renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

  • Atsakyti į Jūsų klausimus bei teikti Jums informaciją apie mūsų teikiamas prekes ir paslaugas;
  • Pateikti paslaugų pasiūlymus pagal Jūsų užklausą;
  • Išsiųsti Jums pakvietimus į skirtingus PROTOTECHNIKA organizuojamus renginius.

2.4. Suteikdami asmeninę informaciją taip pat suteikiate mums leidimą susisiekti su jumis paštu, telefonu ar el. paštu tiesioginės rinkodaros tikslais. Stengiamės siųsti tik galinčią Jus sudominti informaciją: apie ypatingus pasiūlymus, naujienas, paslaugas, nemokamus seminarus. Atsisakyti naujienų siuntimo galite kreipdamiesi el. paštu crm-mailer@prototechnika.lt, laiško pavadinime įrašydami „Nesiųsti“.

2.5. Jūsų asmeninę informaciją saugosime tiek, kiek to reikės šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams įgyvendinti.

3. SLAPUKŲ NAUDOJIMO TVARKA

3.1. Informuojame, jog, siekiant Jums pasiūlyti sklandų informacijos pateikimą bei visavertes paslaugas, PROTOTECHNIKA tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje.

3.2. Bendrovės internetiniame puslapyje naudojami šių tipų slapukai:

  • Analitiniai slapukai (_ga, _gat, _gid). „Google Analytics“ slapukai renka informaciją apie naudojimąsi svetaine ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti svetainėje vykstančius nesklandumus ir parodyti, ar svetainėje rodoma reklama yra veiksminga. Analitiniai slapukai nerenka asmeninės vartotojų informacijos ir visa šių slapukų surinkta informacija yra apibendrinta ir anonimiška. Šių slapukų gyvavimo trukmė: 2 metai.
  • Komerciniai slapukai (fr, NID, r/collect, tr). Šie slapukai naudojami tam, kad reklaminiai pranešimai labiau atitiktų Jus ir Jūsų interesus. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų reklamų.
    • Facebook slapukai (fr, tr) leidžia Facebook socialiniui tinklui rodyti reklamą. Šių slapukų gyvavimo trukmė: 3 mėnesiai.
    • „Google“ naudojami „NID“ slapukai. Šie slapukai turi unikalų Google kodą, kurį naudoja, norėdami prisiminti savo nuostatas ir kitą informaciją, pvz., pageidaujamą kalbą (pvz., Anglų kalbą). Šių slapukų gyvavimo trukmė: 6 mėnesiai. 
    • Google Analytics slapukas (r/collect) skirtas siųsti informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną. Šis slapukas užtikrina, kad reklaminiai skelbimai būtų rodomi tinkamai („Doubleclick“). Šių slapukų gyvavimo trukmė: naršymo seanso metu.

3.3. Atidarydami PROTOTECHNIKA tinklapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.

4. KAIP PAŠALINTI SLAPUKUS?

4.1.  Daugelis interneto naršyklių nustatytos taip, kad priimtų slapukus automatiškai. Savo duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Jūs bet kada galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Informuojame, kad be slapukų gali tinkamai neveikti kai kurios tinklapio funkcijos.

 5. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

5.1. Tolimesnis naudojimasis PROTOTECHNIKA tinklapio paslaugomis reiškia šios privatumo politikos laikymąsi.

5.2. PROTOTECHNIKA turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką ir apie tai paskelbti tinklapyje.